Dit is een voorbeeldreis. Duur van de reis, programma, soort hotels en restaurants, passen wij graag aan Uw wensen en budget aan.

Omschrijving Brugge:
Brugge

Brugge bezoeken is een belevenis op zich, het is een treffend voorbeeld van een middeleeuwse stad, met oude huizen, smalle straten en schilderachtige grachten of reien. Bezwijkt u voor de stoerheid van het belfort... dan is Brugge de stad voor u.
Behoort u tot de genieterstype, dan brengt deze stad de wandelaar gevoel van gezelligheid en eeuwige schoonheid bij. Brugge is als het ware een openluchtmuseum, want aan elke steen zit  een geschiedenis vast. De stad bezit talloze monumenten en kunstschatten die herinneren aan een rijk verleden.
Maar Brugge is niettegenstaande zijn middeleeuwse karakter een moderne stad met tal van moderne winkels, waar de kooplustige toerist beslist aan zijn trekken komt, of het nu kant of haute couture is. Bovendien biedt Brugge een ruime keus aan restaurants in alle prijsklassen. Dit geldt tevens voor de hotels.

Programma

Dag 1:

Aankomst per touringcar in de loop van de middag. Na aankomst kunt u inchecken.
 
 Hotel Martin's Brugge (3 sterren)
 
 Martin's Brugge    room

Martin's Brugge is een modern hotel dat zeer gunstig gelegen is. U bevindt zich letterlijk op een steenworp afstand van de levendige Grote Markt met het beroemde belfort; de andere bezienswaardigheden van de stad vindt u op loopafstand. Het hotel is onlangs gerenoveerd en uitgebreid. Martin’s Brugge heeft een modern en fris design, met lichte publieke ruimtes en een ruime ontbijtzaal. De comfortabele kamers (150 in totaal) zijn van alle moderne gemakken voorzien die van een 3-sterrenhotel verwacht kunnen worden, waaronder flat-screen tv, minibar en een kluisje.

Diner om 19.00 uur in restaurant ‘Huidevettershuis (ex gilde huis van de leerlooiers met zicht op de reien). Gastronomisch 3 gangen menu: aperitief, wijnen, water & koffie inbegrepen:
 
Menu
Tongscharfilet met gerookte makreel en pikante tomaten saus
Varkenshaasje in sausje van Torhoutse mosterd met groententaartje
Trio van chocolade nagerechten
Koffie/thee

Dag 2:
 


Na het buffet ontbijt, onthaal door onze gids om 09.00 uur en aansluitend organiseren we een rondleiding door Brugge, inclusief:
-  10.00 uur rondvaart op de reien
-  11.00 uur bezoek aan de brouwerij De Halve Maan (inclusief rondleiding en bierproeven)
 
Aansluitend om 12.00 uur lunch in de brouwerij “De Halve Maan”, dranken niet inbegrepen:

Plattelandsbuffet:
Rauwe boerenham
Paté van het huis
Brugse pikanterie
Varkensgebraad
Gevulde scharreleitjes
Allerhande slaatjes en sausjes
Aardappel salade
Brood en boter
 
Namiddag vrij.
 
19.00 Transfer per bus naar kasteel Tudor voor een gastronomisch diner :
 
Menu:
Aperitief met wachtbordje
Tartaar van roze zalm met tuinkruiden
Rosbief met groentenkrans
Parfait van Grand Marnier
Koffie met versnaperingen
Wijnen en mineraal water inbegrepen
 
Dag 3:

Buffet ontbijt in het hotel. Na het ontbijt uitchecken en per bus naar Oostende.
 
In Oostende aangekomen, staan er go-car’s voor u klaar. In een tijdsduur van ongeveer
2½ à 3 uur bezoekt U samen met de gids de belangrijkste bezienswaardigheden van Oostende, ‘de Koningin der badsteden’; de levendige binnenstad, de fraaie boulevards, het brede zandstrand, de vis- en jachthaven en de vismarkt zijn maar enkele van de vele bezienswaardigheden.
 
Na deze aangename en sportieve inspanning staat er een heerlijke lunch voor u klaar in een plaatselijk restaurant van Oostende.
 
In de loop van de middag reist u per bus terug naar Nederland.

 
*** einde reis ***