Dit is een voorbeeldreis. Duur van de reis, programma, soort hotels en restaurants, passen wij graag aan Uw wensen en budget aan.

Omschrijving Parijs:
 
Ontdek Parijs! De stad zal met zijn karakteristieke sfeer en eindeloze keuze aan activiteiten een onvergetelijke indruk op u achterlaten… Bij velen is deze bijzondere stad bekend door de variëteit aan bezienswaardige monumenten en gebouwen, de typische verzamelplaatsen van kunstenaars en straatartiesten, de muzikanten bij de trappen van de Sacré-Coeur, de gezellige pleintjes en vele sfeervolle restaurants en cafés... Parijs is een stad met vele gezichten: het is de bruisende combinatie van Frans, klassiek en stijlvol met internationaal, modern en trendy, die een onvermijdelijke aantrekkingskracht uitstraalt op een ieder die er komt. De rijke historie van kunst en cultuur komt op vele plekken uitstekend tot zijn recht; een 21e eeuws blik op de mondaine wereldstad brengt u bij de nieuwste trends in mode, zakenleven en gastronomie. Parijs is de stad van flaneren over de Grands Boulevards, van een bruisend nachtleven, aparte boetieks, de heerlijke Franse keuken en de altijd mooie Seine. Paris: c’est de l’amour pour toujours!
Programma:
 
Dag 1:
 
In de loop van de middag verzamelen bij uw bedrijfspand. Rond 16.00 uur vertrek naar Parijs per luxe touringcar. Gedurende de ongeveer 5 uur deurende rit wordt er onderweg gestopt voor een snack. In de loop van de avond is de aankomst bij uw hotel.
 
Hotel Mercure Paris Tour Eiffel Suffren (4 sterren)
 
Het Mercure Paris Tour Eiffel Suffren hotel ligt in het centrum van Parijs! Ideaal voor een weekendje Parijs. Zelfs de Eiffeltoren ligt op loopafstand, evenals andere belangrijke bezienswaardigheden. Het hotel heeft over de 400 kamers, allen voorzien van alle gemakken!
Verder vindt u een restaurant, verschillende winkeltjes en een koffie corner in dit stijlvolle hotel.Dag 2:

Na het Amerikaans ontbijtbuffet in het hotel, start de speurtocht onder begeleiding van 4 Nederlandse gidsen. Iedereen krijgt een metrokaart Paris Visite voor 1dag, 3 zones mee en de vragenlijst met instructies. 2 Tourleaders zorgen er voor dat de groepen vanuit het hotel met alle informatie op tijd vertrekken. Onderweg zal er een koffiestop gehouden worden in de brasserie “Les Fontaines de Sully” (Rue St Antoine / t.o. Hôtel de Sully).
 
Einde van de speurtocht bij restaurant Chez Clément Elysées, waar u van een 3-gangen lunch excl. dranken kunt genieten. Het winnende team wordt na het hoofdgerecht bekendgemaakt.
 
Na de lunch heeft u tijd voor zichzelf om Parijs te verkennen. Op eigen gelegenheid per metro terug naar het hotel. Om 19:00 uur is het verzamelen in de bar van het hotel en aansluitend transfer naar Paradis Latin (typisch Parijs cabaret). U kunt hier genieten van een 3-gangen diner incl. aperitief, ½ fles Bordeaux wijn, ½ fles champagne en een kopje koffie.
Na het diner en de show wordt u per bus naar uw hotel teruggebracht.
 
Dag 3:
 
Na het Amerikaans ontbijtbuffet uitchecken. De bagage wordt in de bus geplaatst en afgesloten en onder beheer van de chauffeur gelaten. Hierna start de fietstocht! De fietsen staan klaar bij het hotel, men vertrekt in groepen verdeeld gidsen .Bij het startpunt ontvangt u de fietsen en ontmoet de gidsen. Vervolgens begint u aan de ludieke fietstocht onder professionele begeleiding. Bij het einde van de fietstocht bij de Eiffeltoren laat u de fietsen staan en brengt u een bezoek aan de bovenste etage.
Hierna wordt het tijd voor de lunch. De gidsen brengen u naar de kade van Bateaux Parisiens.Vertrek voor een overheerlijke 4-gangen lunch op de Seine incl. kir, 1/3 witte en 1/3 rode wijn, mineraalwater en een kopje koffie.
 
Na het einde van de lunch en de boottocht, vertrekt u per luxe touringcar terug naar Nederland. In de loop van de avond is de aankomst bij uw bedrijf.

*** einde reis ***