soorten groepsreizen

Er zijn twee soorten groepsreizen. Standaard reizen waarop individueel kan worden ingeschreven en reizen die op maat worden samengesteld. Beckers Groepsreizen is gespecialiseerd in het laatste. We hebben dus geen kant en klare reizen, maar als u een groep heeft van minimaal 10 personen (medewerkers van uw bedrijf, klanten, familie of vrienden) dan bent u bij ons aan het juiste adres voor het samenstellen van uw reis.
Wij regelen de hele reis: het vervoer, het verblijf, alle maaltijden, de activiteiten en excursies.
 
procedure
Na een eerste kennismaking waarin u aangeeft waaraan u globaal gedacht heeft (wat, waarheen, wanneer), doen wij één of meerdere voorstellen. Daarbij houden wij natuurlijk rekening met uw wensen en budget.
In overleg passen wij de voorstellen aan en brengen wij een offerte uit.
Wij nemen vroegtijdig opties op het vervoer, de accommodaties en de maaltijden, zodat u er van uit kunt gaan dat wat wij aanbieden ook gerealiseerd kan worden.
Zodra we het eens zijn over het reisplan en u akkoord gaat met onze offerte, betaalt u de reissom en maken wij de reserveringen definitief.
Aan wijzigingen of annuleringen nadat geboekt is, zijn veelal kosten verbonden.
 
begeleiding
Al onze agenten beschikken over deskundige lokale reisbegeleiding en gidsen. Op de plaats van bestemming zorgt de lokale gids voor het vervoer, de accommodatie en het programma. Bij vliegreizen kan, indien gewenst iemand van ons bij vertrek op de luchthaven aanwezig zijn om te assisteren bij de    check-in.
Wanneer u zelf de handen helemaal vrij wilt houden, bijvoorbeeld omdat u met een groep klanten op reis gaat, dan kan iemand van Beckers-Groepsreizen de hele reis meemaken. Deze begeleider kent uw hele programma en onderhoudt het contact met de lokale gidsen.